Wil je samenwerken met The Communication Desk?

Dat kan! LEUK! The Communication desk biedt verschillende mogelijkheden om samen te werken. Samenwerken met een een blogger/ communicator/ merkambassadeur (geef het beestje een naam… ;-)) biedt je de mogelijkheid om met een specifieke doelgroep in contact te komen op een interactieve manier. Er zijn een aantal mogelijkheden om samen te werken die ik hieronder in een overzicht heb gezet.

Let’s work together ….

Het schrijven van een blogartikel (of gastblog) in opdracht Heb je een mooi product of dienst die e onder de aandacht wilt brengen van mijn bezoekers? Ik schrijf graag een artikel hierover. Liever een gastblog op je eigen site of voor je nieuwsbrief? Dat kan ook.

Product toesturen voor reviews Ik maak graag kennis met interessante, nieuwe producten. Mijn bezoekers ook! Het is handig om vooraf duidelijk te communiceren wat er verwacht wordt. Mijn reviews zijn altijd onafhankelijk. Ik wil mijn bezoekers een eerlijke review kunnen geven, dus ook als het product iets minder is. Wel zo eerlijk. Mail naar maurien @ beyhum.nl voor mijn adresgegevens of om contact te hebben over de review.

Perstrips of persevents Wil je graag je bedrijf, nieuwe dienst of product onder de aandacht brengen en organiseer je een event of sta je op een event die je onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep? Schakel mij in, ik ben er graag bij en schrijf er een mooi artikel over.

Geen tijd voor social media en/of het creëren van content? Naast het schrijven van blogs ben ik inzetbaar voor marketing en communicatie activiteiten (maar dat had je al gelezen op de HOME page..).